Дисципліна Основи барної справи
![]()
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Збірник тестових завдань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Залікові завдання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання ОБС (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лекційних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методочні рекомендації до самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Структурно-логічна схема (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тести (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))