Дисципліна Етнічні кухні
![]()
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до лекційних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))