Дисципліна Основи фізіології і гігієни
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник практичних робіт (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Перелік питань підсумкового контролю з дисципліни (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))