Дисципліна Навчальна практика (ХТ)
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Методичні рекомендації (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник тестових завдань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник виробничих ситуацій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації практичної роботи здобувачів освіти (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів освіти (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації навчально-методична картка (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Технологічні картки (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ЩОДЕННИК ПРАКТИКИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))