Дисципліна Виробнича практика - 1,2 (ГРС)
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник практичних робіт (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації для проходження виробничої практики (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до виконання звіту (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ЩОДЕННИК ПРАКТИКИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))