Петришена Олена Дмитрівна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник практичних робіт (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації для проходження виробничої практики (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання звіту (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

ЩОДЕННИК ПРАКТИКИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія