Дисципліна Навчальна практика (ГРС-3)
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Структурно-логічна схем (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник практичних робіт (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів освіти (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації навчально-методична картка (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ЩОДЕННИК ПРАКТИКИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))