Дисципліна Технологія виробництва кулінарної продукції
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Збірник текстів лекцій (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до лабораторних занять II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))