Дисципліна Організація готельного господарства
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Методичні рекомендації до практичних занять I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ БІЛЕТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))