Петришена Олена Дмитрівна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Методичні рекомендації до практичних занять I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ БІЛЕТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник текстів лекцій I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник текстів лекцій II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Збірник тестових завдань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів I частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять II частина (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія

ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))

Теорія