Краснопера Тетяна Василівна

Викладач циклової комісії філологічних дисциплін

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання практичних робіт (Ч.1) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до виконання практичних робіт (Ч.2) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до самостійної роботи (Ч.ІІ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестові завдання для поточного контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія