Дисципліна Економіка підприємств (241 Готельно-ресторанна справа)
Завідувач навчально-виробничої практик, викладач циклової комісії фінансів, обліку, оподаткування.
Збірник текстів лекцій (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації для практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Перелік питань підсумкового контролю знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))