Дисципліна УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Критерії оцінювання результатів навчання (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів освіти (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Перелік питань підсумкового контролю знань (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))