Дисципліна ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
Збірник лекцій ІІ частина (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ Частина І (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Питання для підготовки до підсумкового контролю знань студентів (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))