Дисципліна УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу
Конспект лекцій (холодильне устаткування та торгова техніка) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Опорний конспект лекцій (механічне устаткування) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Опорний конспект лекцій (теплове устаткування) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Тестові завдання (тематичні) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))