Зуб Марія Ярославівна

Кандидат економічних наук, викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування

1_Критерії оцінювання результатів навчання дисципліни (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

2_Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

3_ЗБІРНИК БАГАТОРІВНЕВИХ ЗАВДАНЬ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

4_Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

5_Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

6_Тестові завдання для поточного, підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія