Дисципліна 1_Економічна теорія ОПП Виробництво харчової продукції
Кандидат економічних наук, викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування
1_Критерії оцінювання результатів навчання дисципліни (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
2_Збірник лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
3_ЗБІРНИК БАГАТОРІВНЕВИХ ЗАВДАНЬ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
4_Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
5_Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
6_Тестові завдання для поточного, підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))