Нестерук Галина Володимирівна

В.о. зав. відділення. Викладач циклової комісії Фінансів, обліку і оподаткування

Конспект лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Критерії оцінювання знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Перелік питань підсумкового контролю знань (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестові завдання для контролю (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія