- Головна /
- Освітньо-професійна програма Виробництво харчової продукції
Освітньо-професійна програма Виробництво харчової продукції
Програми та робочі програми навчальних дисциплін (БСО)
Безпека життя
Гігієна і санітарія
Економічна теорія
Інформатика і комп'ютерна техніка
Історія і культура рідного краю
Мистецтво. Культурологія
Навчальна практика
Основи підприємницької та управлінської діяльності
Основи філософських знань
Процеси та апарати харчових виробництв
Соціологія
Технічне креслення
Технології. Основи здорового харчування
Технологія виробництва кулінарної продукції
Товарознавство харчової продукції
Українська мова за професійним спрямуванням
Устаткування закладів ресторанного господарства
Виробнича практика
Економіка підприємств
Етнічні кухні
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Мікробіологія та фізіологія
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Організація роботи сомельє
Основи барної справи
Основи правознавства
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
Технологія борошняних кондитерських виробів
Програми та робочі програми навчальних дисциплін (ПЗСО)
Гігієна і санітарія в закладах ресторанного господарства
Економіка підприємств
Етнічні кухні
Інноваційні харчові технології в ресторанному господарстві
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Історія і культура рідного краю Хмельниччини
Історія України
Культурологія
Навчальна практика
Облік і звітність
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
Організація роботи сомельє
Основи барної справи
Основи здорового харчування
Основи правознавства
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
Основи філософських знань
Процеси та апарати харчових виробництв
Соціологія
Технічне креслення
Технології борошняних кондитерських виробів
Технологічна практика
Технологія виробництва кулінарної продукції
Товарознавство харчових продуктів
Українська мова за професійним спрямуванням
Устаткування закладів ресторанного господарства