Розпочалось проходження технологічної практики у студентів групи ТХ – 124.
З 30.05 розпочалось проходження технологічної практики у студентів групи ТХ – 124. Метою проходження технологічної практики є закріплення теоретичних знань з циклу спеціальних дисциплін, здобуття навичок з організації виробництва і управління виробничим процесом на підприємствах ресторанного господарства, ознайомлення з виробництвом харчових продуктів, приготування страв складного приготування.
01.06.22 відбулося практичне відпрацювання теми «Приготування супів: прозорих, національних, протертих». Відпрацювання відбувалося в дистанційному режимі.
Приготування супу–пюре з шпинату у виконанні Хміляр Марини.
Приготування супу – пюре з броколі від Дубової Тетяни
Чепела Олена. Приготування борщу холодного українського
Березюк Вікторія відпрацьовувала приготування юшки херсонської.
03.06.22 Відбулося ІІ практичне відпрцювання на тему: «Приготування рибних гарячих страв підвищеної складності».
Приготування риби запеченої на решітці у виконанні Дубової Тетяни.
Приготування сьомги у білому вині з овочами та лимоном. Донюк Даніїл.
Чепела Олена відпрацьовувала приготування трубочок рибних.