Тільки разом – ми СИЛА, ВИЯВ НЕЗЛАМНОСТІ Й ДУХУ

ВСП ХТЕФК ДТЕУ
З ВЕЛИКОЮ ВДЯЧНІСТЮ
     Доброго ранку, мої дорогі українці. Знову і знову хочу подякувати усім, хто приєднався до нашого проекту, допоміг і підтримав. Тільки разом – ми СИЛА, ВИЯВ НЕЗЛАМНОСТІ Й ДУХУ.
ДЯКУЮ, ДЯКУЮ, ДЯКУЮ.
     Хочемо поділитись з вами історією, як звичайні пряничні заготовки, в вмілих руках студентів, перетворились у святкові подарунки для наших дорогих ЗАХИСНИКІВ.
Отож, вчора цілий день був присвячений випіканню імбирно-медових пряників, вирізанню їстівних кольорових картинок на вафельній основі.
     Наступний день роботи був більш творчим. Спочатку студенти під керівництвом викладача Олени Петришеної, приготували айсинг (білосніжна цукрова малювальна маса) та спеціальний прозорий харчовий гель. Ці компоненти необхідні були для подальшої роботи з пряниками. А далі лабораторія № 5 перетворилась у «художню майстерню».
     На основу кондитерського виробу акуратним, рівним прошарком наносився гель, потім дбайливо прикладалась їстівна картинка, краї якої прикрашались мереживними візерунками з допомогою айсингу. Хочу додати, що робота з айсингом потребує неабиякої акуратності, чіткості рухів, концентрації уваги. Тому й не дивно, але цю місію дбайливо виконували дівчата. Вже декоровані вироби поміщали в прозорий невеликий пакет, в який ще додавали інформацію про склад сировини та виробника. Ось такий був насичений трудовий день.
32011904911844403824729897961364060060323528n