Конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

 

22 березня 2018 року  в нашому коледжі пройшла ІІ  Міжвузівська  науково-практична конференція  «Готельно-ресторанний сервіс та  регіональна кухня Поділля». Захід проводився за ініціативою Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз», голова осередку – Трішкіна Ніна Іванівна.

         Доповіді учасників відображали результати досліджень в сфері готельно-ресторанного господарства Поділля за напрямками: розвиток регіональної кухні; впровадження міжнародних стандартів кулінарного мистецтва; обмін професійним досвідом та інноваціями; формування культури харчування; аналіз якості та рівня готельно-ресторанного сервісу.

В роботі конференції взяли участь викладачі і студенти  навчальних закладів Подільського регіону: Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ.

 IMG2514

IMG2553