Конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»
22 березня 2018 року в нашому коледжі пройшла ІІ Міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля». Захід проводився за ініціативою Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз», голова осередку – Трішкіна Ніна Іванівна.
Доповіді учасників відображали результати досліджень в сфері готельно-ресторанного господарства Поділля за напрямками: розвиток регіональної кухні; впровадження міжнародних стандартів кулінарного мистецтва; обмін професійним досвідом та інноваціями; формування культури харчування; аналіз якості та рівня готельно-ресторанного сервісу.
В роботі конференції взяли участь викладачі і студенти навчальних закладів Подільського регіону: Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ.