«Професійний портрет сучасного бухгалтера»

     В рамках декади циклової комісії Гриценко О.М. організовано захід за участю фахівців - випускників коледжу та студентів груп за спеціальністю бухгалтерський облік на тему «Професійний портрет сучасного бухгалтера»

     Метою даного заходу є обговорення питань щодо вимог до професії бухгалтера  в сучасності, переваг та недоліків у роботі бухгалтера, прослухати цікаві розповіді провідних фахівців з обліку та оподаткування.

     До участі у заході завітали випускники групи БО-11, фінансового відділення  ХТЕК КНТЕУ, зокрема: Гуцалюк Людмила Леонідівна – головний бухгалтер Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, Зозуля Наталія Віталіївна – провідний бухгалтер        ДП «Новатор», які розповіли про свою діяльність, переваги та недоліки в роботі бухгалтера, надали цінні настанови та поради теперішнім студентам.  Брика Анжела Іванівна – керівник підрозділу швейного виробництва ТОВ Т-Стиль, яка провела співбесіду зі студентами групи ОА-2 з метою подальшого працевлаштування на посаду бухгалтера у ТОВ Т-Стиль.

Також в програмі круглого столу висвітлювались наступні питання:

  1. СУЧАСНИЙ БУХГАЛТЕР: ЙОГО РОЛЬ ТА МІСЦЕ – Гриценко О.М. (к.е.н., викладач вищої категорії, викладач-методист, голова циклової комісії бухгалтерського обліку, фінансів та кредиту);
  2. ВИДАТНІ ПОСТАТІ З БУХГАЛТЕРСЬКОЮ ОСВІТОЮ – Чабан Дарія (студентка ІІІ курсу, групи ОА-2 ХТЕК КНТЕУ);

     Підводячи підсумок варто зазначити, що бухгалтер – одна з найважливіших і найпоширеніших професій, без якої не може існувати жодне підприємство, організація. Вона досить престижна як в Україні та в інших державах світу.

29242504587269448302713700254559o

IMG2530220318