Хліб – усьому голова!

Хліб – усьому голова!

     Немає у світі коштовнішого скарбу, ніж свіжий духмяний хліб. Саме тому 10 листопада 2022 року студенти спеціальностей 181 Харчові технології (ХТ-132)  та 241 Готельно-ресторанна справа (ГРС-3) під керівництвом викладачів технологічного відділення Нелі НАДВОРНОЇ, Олени ПЕТРИШЕНОЇ, Ольги ЯНЮК вирішили ближче познайомитися з дуже корисною і важливою справою – випічкою хліба. Таку можливість надало керівництво ТОВ «Хмельницькхліб», завідувач виробництвом Людмила ГРОШКО.

     Студенти мали унікальну можливість побачити технологічний процес створення хліба, від замішування тіста у великому чані, до його виходу з печі, та вникнути в тонкощі виробництва хлібобулочних виробів різних видів та сортів. На хлібозаводі представлено близько 60 видів продукції (різні види хліба, батони, випічка та ін).За високі смакові якості продукція неодноразово нагороджувалася медалями та дипломами. Хліб та хлібобулочні вироби постачаються по місту та області. Виробничий процес на підприємстві постійно вдосконалюється, в реалізацію вводиться нова продукція, рецептури для якої розробляють фахівці хлібозаводу.

viber20221110220918287