«Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи»

 

 

 

 

 

20 жовтня 2022 року

Відбулася VІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція

 «Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи»

VІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА

ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ

«РОЗВИТОК УКРАЇНИ ТА ЇЇ РЕГІОНІВ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ»

     Російсько-українська війна стала настільки серйозною, руйнівною та загрозливою, що викликає велике занепокоєння людської спільноти не тільки в Україні та країнах ЄС, а й в усьому світі. Ризик ядерної загрози, побоювання неконтрольованих і катастрофічних наслідків на світовому рівні змушує все прогресивне людство до активної розробки стабілізаційних заходів та посилення міжнародної підтримки України для захисту від російської агресії та припинення «спіралі насильства і смерті».

     VІІІ всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференції «Роз­виток України та її регіонів: реалії і перспективи» має на меті ви­значення актуальних проблем регіональної економіки в умовах ро­сійсько-української війни, обґрунтування напрямів адаптації бізнесу до кризових умов, підтримка співпраці між вітчизняними закладами ви­щої освіти та публікація результатів наукових досліджень.

     На конференції працювали наступні секції: економічна теорія та історія економічної думки; економіка, організація і управління підприємствами, галузями, комплексами; економіка та підприємництво; бухгалтерський облік, аналіз та аудит; демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика; гроші, фінанси і кредит, банківська справа, страхування, податкова система, бюджетна система, статистика; інвестиційно-інноваційні процеси в економіці, інноваційна політика в умовах децентралізації регіонів; інформаційні системи і технології в економіці; інформаційна безпека, нанотехнології, системи та засоби штучного інтелекту, комп’ютерні системи та компоненти, енергетичні технології; взаємозв’язок психології та педагогіки, психологія осо­бистості, психолого-педагогічні проблеми в освіті; маркетинг; мене­джмент; логістика і транспорт; інновації у товарознавчій діяльності, інфраструктурний розвиток торгівлі; розвиток туристичної та го­тельно-ресторанної індустрії в регіонах України; філософія права та економіка; актуальні проблеми сучасної філологічної думки; фізика і математика; географія; хімія; агробізнес; фізична культура і спорт; військова справа і національна безпека; філософія сучасної освіти, сучасні педагогічні технології, методики та методи викладання.

     Завданням конференції є стимулювання інтересу до вивчення існуючих проблем щодо плану відновлення пошкодженої і зруйнованої інфраструктури в регіонах України, нових викликів економічного розвитку держави в умовах збройної російської агресії.

     Конференція організована цикловою комісією (кафедрою) фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» у співпраці з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою, Департаментом освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

     Організатори конференції висловлюють глибоку подяку усім учасникам за професіоналізм, докладені зусилля і розраховують, що подальше наукове співробітництво розвиватиметься й надалі. Організатори сподіваються, що участь науковців, викладачів, фахівців та здобувачів освіти у VІІІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи», їх ідеї та результати досліджень, будуть  корисними для налагодження бізнесу після завершення російсько-української війни або звільнення окремих територій та збереження робочих місць і працівників в кризових умовах.

 

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Голова організаційного комітету:

Гребінська С.І.  – к.е.н., директор ВСП «Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ»;

Член організаційного комітету:

Зуб М.Я. – к.е.н., викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування ВСП «Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ; м.т. – 097-289-48-27.

Матеріали VIІІ всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії і перспективи»