УСПІХИ ЗАЛІКОВОЇ РОБОТИ

      Професія кухар, по-своєму, унікальна. Хоча деякі люди не сприймають її такою, вважаючи, що в кухарському мистецтві немає нічого складного: треба просто з'єднати інгредієнти, а піч сама доведе страву до кондиції. Та й хто в наш час готувати не вміє?

     Будь-яка людина змогла б працювати кухарем! Однак це не так. У цій справі головне – талант, почуття смаку, фантазія. З одного боку, ця професія вимагає скрупульозної точності, з іншого – наявності творчої жилки, щоб придумати оригінальний рецепт або вишукану прикрасу страви. Адже недарма кухаря, іноді, називають справжнім чарівником, який може з самих звичайних продуктів приготувати страву, ім'я якій – шедевр смаку.

     Всі свої таланти, смак, вишуканість страв продемонстрували студенти групи ТХ-125 під час здачі залікової роботи з технологічної практики, керівником якої була викладач - Ольга Янюк. Все це відмітила завідувач навчально-виробничої практики Світлана Гуменюк.

viber20220626141254550