ШАНОВНІ СТУДЕНТИ! Пропонуємо практику на літо в Болгарії!

     Інформація по стажуванню в Болгарії 2022 така:

- Студент який їде перший раз отримує за свою працю 340 євро за місяць (графік роботи (не більше 8 годин на день – відпрацювання більшої кількості годин можна по бажанню студентів і з узгодженням керівництва, встановлюється 1 вихідний день в тиждень,в будь який день ,6 робочих днів в тиждень)..

- Студент який їде вже не перший раз отримує за свою працю 400 євро за місяць – графік роботи такий же самий..

- Стажування відбувається в готелях 5*-4+

- Вакансії(кухарі якщо є досвід,помічник кухаря,офіціант,покоївка)- англійська не обов’язкова але вітається.

     Вартість програми -1800 грн.(300 грн. оплачується при оформлені документів(яка не повертається )),інша остаточна сума оплачується за 1,5 місяця до виїзду в Болгарію(якщо у студента з поважних причин ,з доказами-не виходить їхати на стажування – повертається сума до 1500 грн.) Якщо студент відмовляється їхати за кордон,кошти які були витраченні на

виготовлення документів-НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!!

- Сплата витрат, пов’язаних з проїздом до Республіки Болгарія (Хмельницький – Сонячної Берег, Сонячної Берег - Хмельницький) та назад, покладається на приймаючу сторону – готель ,це у тому випадку якщо студент пройшов весь термін практики (90 днів),з хорошими відгуками.

- Проживають студенти в готелях або гуртожитках які побудовані або облаштовані для проживання студентів від 2 до 4 чоловік в номері зі зручностями не далеко від готелів де працюють-проживання безкоштовне!!!!!

- Харчування за рахунок готелів , харчуються у відповідні години виділені для харчування персоналу…

- Можливе преміювання студентів за сумлінне і якісне виконання покладених на них обов’язків.

- По закінченню роботи студентам видається документ, що підтверджує факт проходження стажування та підвищення їх кваліфікації.

- У зв’язку поширення корона вірусної інфекції COVID -19 ,студенти повинні дотримуватися відповідних правил в готелі під час праці. Також при виїзді з України до Болгарії в студента повинен бути сертифікат або тест на COVID -19.Якщо в студента не буде сертифіката – йому в Болгарії будуть робити кожних 2 тижні безплатно тести,а також можуть записатися безплатно на здачу вакцини і отримання сертифіката . Якщо хтось з персоналу захворів корона вірусною інфекцією COVID -19-їх ізолюють в кімнати відповідно виділені готелями для цього,до повного одужання.

- Документи, які необхідні для роботи в системі харчових технологій, а саме: паспорта закордонного,індифікаційного коду,прописки і страховку для перетину кордону яку ми оформляємо (Турагенція «Білі піски») .

Звертатись до  зав.навчально-виробничої практики С.В. Гуменюк