VІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція

20 102021  1 

VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА

ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ

«РОЗВИТОК УКРАЇНИ ТА ЇЇ РЕГІОНІВ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ»

     Спалах пандемії гострої респіраторної інфекції COVID-19 змусив увесь світ  та Україну не лише переглянути свої прогнози соціально-економічного розвитку, а й переосмислити сучасні моделі управління та соціальну поведінку людства. Швидка нейтралізація несприятливого впливу пандемії на економіку України вимагає негайних стабілізаційних заходів, повʼязаних з підвищенням ефективності державного управління, підтримкою бізнесу, наданням соціальної  допомоги найбільш уразливим групам населення, збільшенням фінансування інноваційно-орієнтованих наукових досліджень, сприянням поширенню та популяризації використання цифрових технологій для забезпечення дистанційної роботи і навчання на дистанційній основі.

     Дана конференція має на меті – визначення й обґрунтування сучасних напрямів розвитку України та її  регіонів в умовах коронавірусної пандемії, виявлення і підтримку обдарованої молоді, встановлення контактів між вченими вітчизняних вищих навчальних закладів, обмін практичним  досвідом та публікацію результатів наукових досліджень.

     Завданням конференції є стимулювання інтересу до вивчення  існуючих проблем, нових викликів розвитку України та її регіонів в умовах ринкових перетворень і пандемії  гострої респіраторної інфекції COVID-19.

     Важливим акцентом VІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи» є – різноманітність і актуальність наукових напрямків досліджень, можливість представлення власного досвіду, особистих розвідок у сфері освіти України; з питань економічної теорії, історії  економічної думки, бухгалтерського обліку, демографії, економіки праці, соціальної економіки і політики, у галузі грошей, фінансів і кредиту, впровадження інновацій у товарознавчій і підприємницькій діяльності, розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії та ін.

     Конференція організована цикловою комісією (кафедрою) фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХТЕФК КНТЕУ» у співпраці з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою, Департаментом освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

     Організатори конференції висловлюють щиру подяку усім учасникам за плідну співпрацю, професіоналізм, докладені зусилля і розраховують, що подальше наукове співробітництво розвиватиметься й надалі. Організатори сподіваються, що участь науковців, викладачів, фахівців та здобувачів освіти у VІІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи», їх ідеї та результати досліджень, будуть  корисними для подальшого впровадження політики сталого розвитку у регіонах України.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Голова організаційного комітету: Гребінська С.І.  – к.е.н., директор ВСП «Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ»;  м.т.- 067-303-95-93 

Член організаційного комітету: Зуб М.Я. – к.е.н., викладач циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування ВСП «Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ; м.т. – 097-289-48-27.

«Розвиток України та її регіонів: реалії та перспективи»