«Приготування еспресо та кавових напоїв»
У межах реалізації компетентнісного підходу, підготовки професійно-компетентних фахівців та підвищення якості практичної підготовки здобувачів спеціальності 181 Харчові технології, спеціалізації Виробництво харчової продукції освітньо-кваліфікаційного рівня - молодший спеціаліст, проведено 28 вересня 2021 року лабораторну роботу з дисципліни «Барна справа» на підприємстві ресторанного господарства, а саме у кав’ярні «KORA».
Співпраця із стейкхолдерами допомагає майбутнім студентам поглибити знання та вміння, щодо вдосконалення підготовки фахівця, становлення його як компетентного професіонала, глибоко освіченого у своїй галузі знань.
Лабораторна робота з дисципліни «Основи барної справи» на тему: «Приготування еспресо та кавових напоїв» відбулася у групі ТХ-121 під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Ольги Янюк.
Студенти готували то проводи дегустацію таких гарячих напоїв:
- Еспресо;
- Американо;
- Капучино;
- Лате;
- Чай вітамін;
- Гарячий шоколад;
- Матча синя.
Варто також відмітити, що майстер-клас по приготуванню демонструвала студентка групи ТХ-122 Дарина Тимуш.