«Їстівний посуд»

     12 березня 2018 року на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбулося чергове засідання Хмельницького осередку Українського товариства товарознавців і технологів на тему «Їстівний посуд».

     Учасники засідання обговорювали, що правильне харчування – одне з перших і основних правил здорового життя. Та важливо не тільки те, які продукти обираєте, а й те, у чому їх готуєте. Посуд для кухні повинен бути з екологічно чистих матеріалів, до того ж використовувати його потрібно вміло.

     На засіданні вирішувались питання щодо сучасних аспектів розвитку теорії та досліджень з товарознавства та технології харчування їстівного посуду, прогресу у виробництві харчової продукції. Було встановлено що ніша ринку щодо виготовлення їстівного посуду на Україні майже не зайнята.

     Засідання пройшло в творчій, діловій атмосфері. Учасники Хмельницького осередку УТТТ отримали Сертифікати.

image001120318

image002120318