Професійний портрет сучасного бухгалтера

     В рамках декади циклової комісії О.М. Гриценко к.е.н., головою циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування ВСП «ХТЕФК КНТЕУ», викладачем фінансово-облікових дисциплін організовано онлайн-захід за участю здобувачів освіти за спеціальністю 071 Облік і оподаткування за ОКР «молодший спеціаліст» та ОС «бакалавр» на тему:«Професійний портрет сучасного бухгалтера».

     Метою даного заходу є обговорення питань щодо вимог до професії бухгалтера  в сучасності, переваг та недоліків у роботі бухгалтера.

     До участі у заході приєдналась випускниця коледжу групи БО-29, ана даний час провідний бухгалтер ВСП «ХТЕФК КНТЕУ» Ульяна Юзефович яка розповіла про свої професійні сходини на посаді бухгалтера,надала цінні настанови та поради теперішнім студентам-випускникам за спеціальністю 071 Облік і оподаткування.

     Підводячи підсумок варто зазначити, що бухгалтер – одна з найважливіших і найпоширеніших професій, без якої не може існувати жодне підприємство, організація. Вона досить престижна як в Україні та в інших державах світу.

viber20210329192017