«Розпізнавання асортименту, органолептична оцінка якості хутрових та овечо-кожушаних виробів»
7 березня 2018 р. Трішкіною Н.І. директором коледжу, викладачем Комерційного товарознавства, проведено майстер-клас практичного заняття методом віртуальної екскурсії на тему «Розпізнавання асортименту, органолептична оцінка якості хутрових та овечо-кожушаних виробів» зі студентами групи КДР-12.
На занятті були залучені викладачі коледжу, які представляли хутряні та овечо-кожушані вироби.
Під час віртуальної екскурсії студенти ознайомилися з технологічними процесами на хутряній фабриці та також виконали практичні завдання відповідно плану. Студенти набути вміння та навики характеризувати асортимент хутрових та овечо-кожушаних виробів, визначати розмірні показники, оцінювати якість.