«Інноваційні технології в ресторанному господарстві»

     24 листопада 2020 р. в рамках декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу відбувся круглий стіл під назвою: «Інноваційні технології в ресторанному господарстві», в якому взяли участь студенти груп: ТХ-121, ТХ-122, ТХ-123, ТХ-124, ТХ-125, ТХ-126. Модератором заходу була викладач вищої категорії, викладач-методист Надворна Н.Е. а також прийняли участь в обговоренні: директорка коледжу, к.е.н., викладач вищої категорії, викладач-методист Гребінська С.І., заступник директора з виховної роботи, викладач вищої категорії Поморова Н.А.,  викладач вищої категорії, викладач-методист Франків Н.І., викладач першої категорії Янюк О.В., викладач другої категорії Бойчук О.Л., майстер виробничого навчання Ізмайлова А.Д.

     Мета заходу: закріплення ключових компетенцій фахівців сфери послуг, зокрема, здатності впроваджувати прогресивні технології в готельний, ресторанний, туристичний бізнес.

     Новизна полягає у вивченні в дискусійній формі сучасних технологій, методів роботи фахівців (молодших фахових бакалаврів) щодо виконання конкретного, вузькоспеціалізованого завдання певного процесу, а саме інноваційні технології: гриль-технологія, мобільні кав’ярні, керамічні грилі Big Green Egg Small «зелене яйце», які дозволяють реалізувати цей процес швидше та  з меншими затратами праці.

IMG9ba3c562b8f25b8f33a7e79614453b61V 1

IMG3fd030f0a1d703b6754719d9017075a8V