Відкриття декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

     З 18 по 30 листопада 2020 році у Відокремленому структурному підрозділі Хмельницький торговельно-економічний фаховий колледж  КНТЕУ проходить декада циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу. В цей час для фахових молодших бакалаврів проводяться різноманітні професійні заходи: конкурси фахової майстерності, майстер-класи, круглі столи, конференції та семінари.

     З вітальним словом виступили директорка Світлана Іванівна Гребінська, заступник директора з виховної роботи Наталія Анатоліївна Поморова, завідувач технологічного відділення Наталія Миколаївна Назарчук, голова циклової комісії Галина Володимирівна Низенко та викладачі. 

     Першим заходом декади стала олімпіада з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції». Участь взяли студенти ІІІ курсу технологічного відділення : груп ТХ-121, ТХ-122.

     Члени журі визначили переможців:

     І місце - команда групи ТХ-122;

     ІІ місце - команда групи  ТХ-121.

IMGc6fae78abfc7e53a5afc1e450c58c940V

IMG8a96d79070a46d60db1b7d908766ae56V