Відкриття декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
З 18 по 30 листопада 2020 році у Відокремленому структурному підрозділі Хмельницький торговельно-економічний фаховий колледж КНТЕУ проходить декада циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу. В цей час для фахових молодших бакалаврів проводяться різноманітні професійні заходи: конкурси фахової майстерності, майстер-класи, круглі столи, конференції та семінари.
З вітальним словом виступили директорка Світлана Іванівна Гребінська, заступник директора з виховної роботи Наталія Анатоліївна Поморова, завідувач технологічного відділення Наталія Миколаївна Назарчук, голова циклової комісії Галина Володимирівна Низенко та викладачі.
Першим заходом декади стала олімпіада з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції». Участь взяли студенти ІІІ курсу технологічного відділення : груп ТХ-121, ТХ-122.
Члени журі визначили переможців:
І місце - команда групи ТХ-122;
ІІ місце - команда групи ТХ-121.