«Вивчення асортименту та оцінка споживних властивостей плодоовочевих товарів»

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ СЕНСОРНОГО АНАЛІЗУ

     6 жовтня 2020 р. викладачем Трішкіною Н.І. проведено показове практичне заняття методом сенсорного аналізу на тему «Вивчення асортименту та оцінка споживних властивостей плодоовочевих товарів» з дисципліни «Комерційне товарознавство» зі спеціальності  075 «Маркетинг» зі студентами групи  КДР-14.

     Навчальною метою практичного заняття було набути вміння та навики розпізнавати асортимент та споживні властивості плодоовочевих товарів,  характеризувати їх асортимент, перевіряти якість.

     Заняття пройшло на високому науковому, навчально-практичному та методичному рівні.

image001

image002