Навчальна практика на базі підприємства кафе – піцерія «Мрія»

     Студенти ІІІ курсу спеціальності Харчові технології, спеціалізації Виробництво харчової продукції розпочали навчальну практику на базі підприємства кафе – піцерія «Мрія».

     Метою навчальної практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з специфікою майбутньої спеціальності, отримання первинних професійних умінь і навичок, оволодіння сучасними методами та формами професійної діяльності, формування практичних прийомів у майбутніх фахівців в професійній діяльності.

     Під час проходження практики студентами групи ТХ – 121,122,123 були набуті практичні навички по приготуванню «Страв з м’яса, птиці, субпродуктів», проведене підсумкове заняття по темі «Страви з сиру та яєць».

image001

«Сирники по – київськи» у виконанні студента групи ТХ – 122 Ломова Максима

image002

Студентка групи ТХ – 123 Перчинська Олена підготовлює та порціонує сировину для подальшого використання.

image003

Прийом нарізання м’ясопродуктів у виконанні студентки групи ТХ – 123 Громової Анни.