Планове засідання Хмельницького осередку Українського товариства товарознавців і технологів

     25 лютого 2020 р. в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулося планове засідання Хмельницького осередку Українського товариства товарознавців і технологів.

     Мета засідання – обговорення проблем зміни споживних властивостей, упаковки, асортименту продукції в підприємствах торгівлі та меню в закладах ресторанного господарства та інформування про це суспільство.

     На засіданні проаналізовані питання щодо сучасних аспектів розвитку теорії та досліджень з товарознавства та оцінки якості; визначено тенденції виробництва продукції в умовах глобалізації; розглянуті споживчі аспекти розвитку ринків товарів та послуг; зазначені засади управління безпечністю та якістю товарів і послуг; запропоновані інновації в наукових та практичних товарознавстві та харчових технологіях

     Засідання пройшло в творчому, доброзичливому спілкуванні.

image003