Вибір дисциплін - формування своєї фахової траєкторії

     19-20 лютого 2020 року на технологічному відділенні відбулася процедура вибору вибіркових дисциплін здобувачами вищої освіти І-IV курсів спеціальності 181 «Харчові технології».

     На вибір студентів викладачі циклової комісії харчових технологій представили такі дисципліни: «Технічне креслення», «Інженерна графіка», «Основи електротехніки», «Кухня народів світу», «Основи барної справи», «Кулінарний дизайн», «Етнічні кухні», «Основи підприємництва та управлінської діяльності», «Особливості ресторанного сервісу».

     Таким чином, студенти, обравши дисципліни, в яких вони найбільш зацікавлені, беруть участь у формуванні своєї освітньої траєкторії.

IMG20200220105528

IMG20200219111116