«Кращий кухар-юніор Поділля 2020»

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

     26 березня 2020 о 11.00 год за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ буде проходити професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля 2020»

     Мета конкурсу: формування фахової активності студентів, підвищення професійної майстерності, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, популяризація подільської кухні, розвиток кулінарного мистецтва в Подільському регіоні, обмін професійним досвідом, встановлення ділових контактів між навчальними закладами.

     До участі у конкурсі запрошуються студенти коледжів, технікумів та професійно-технічних навчальних закладів.

     Учасники конкурсу будуть змагатися у двох номінаціях:
«Гаряча фуршетна закуска з м’ясом»
«Суп-пюре, суп-крем»