Випуск 2020

     Останній день січня в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ підсумував три з половиною роки цікавого та пізнавального студентського життя технологів: цього дня перепустку у доросле життя отримало 66 випускників спеціальності «Харчові технології».  31 січня відбулося святкове вручення дипломів молодшого спеціаліста майбутнім власникам закладів ресторанного харчування, шеф-кухарям, керуючими ресторанами…

     Із щирим привітальним словом звернулася до випускників директор коледжу, кандидат економічних наук Гребінська Світлана Іванівна. Вона наголосила, що протягом років навчання викладачі коледжу ділилися своїми знаннями та досвідом та побажала, щоб знання та уміння, отримані в коледжі, стали надійним стартом у подальшій кар’єрі . «Життя не завжди легке та радісне, інколи трапляються й складні моменти, які необхідно пережити із гідністю, але нехай радості та перемог у вашому особистому та професійному житті буде незміряно більше!».

IMGd11dce2b61b38667e77786feee97a486V

     Найкращі та найщиріші слова побажань студентам-випускникам адресували також заступник директора з навчальної роботи Найдук Галина Іванівна, завідувач технологічного відділення Назарчук Наталя Миколаївна та куратори випускних груп.

     Радісну мить випуску завітали розділити зі студентами  викладачі, батьки та родичі випускників.

IMGa6f4320ba00b2468b1c07b33a5185ec7V

     Захищено курсові проекти, пройдено всі практики, успішно складено випускні іспити… За  плечима – неповторні студентські роки, попереду – насичене подіями цікаве доросле життя . Нехай у вас, наші випускники, воно складеться якнайкраще!

IMG4367070a8abf629dd78b5a9e2dbe037fV