День Святого Миколая

     19 грудня, у день Святого Миколая кожна дитина прокидається з надією знайти солодкі подарунки під подушкою. Саме це свято є символом людської надії і віри в щасливе майбутнє кожного. Це свято набуло особливого значення для дітлахів. Згідно традиції, якщо дитина була слухняною і чемною протягом усього року, вона отримує подарунок. На жаль, не у кожної малечі є родина, яка б змогла подарувати це свято.
     Саме тому студенти ХТЕК КНТЕУ не могли не привітати вихованців дитячого будинку "Берізка". Підготовка до даної події відбулася заздалегідь: студентська молодь зібрала кошти, організувала благодійний ярмарок, закупила необхідні речі. Представники Ради студентського самоврядування, викладачі та просто бажаючі завітали до діток не з пустими руками, а з подарунками та святковою програмою. Для дітлахів студентами була створена казкова атмосфера.
     Незважаючи на те, що активісти ХТЕК КНТЕУ не вперше вітають вихованців дитячих будинків, кожен раз, дивлячись на щирість та безкорисливість наших студентів, відчуваєш справжню гордість.
Дякуємо за організацію цього шляхетного заходу Нарольську Світлану Андріївну, Терехову Наталю Петрівну та всіх небайдужих, хто долучився!!!

809837551569111089149322680185147482963968o