І ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПІДКОРЕНО: УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ

І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт….

   Ліна Костенко

 

     Кожна людина  ставить перед собою різноманітні цілі, їх має бути багато, але важливо, щоб вони були розділені на певні кроки, що немов сходинки, ведуть до мети. Лише тоді, кожен фініш буде стартом до наступної перемоги.

     Українська національна система освіти передбачає виконання здобувачами вищої освіти низки навчально-наукових досліджень, до яких належить зокрема написання курсових робіт.

     04.12.2019 р. здобувачі вищої освіти, групи ООбс-1, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, освітнього ступеня бакалавр, презентували свої науково - дослідницькі доробки з дисципліни «Аналіз господарської діяльності».

1IMG6279

     Успішне оволодіння методами, прийомами, способами аналізу та творчим підходом дало свій результат-дозволило здобувачам вищої освіти перевести наукові знання у площину практичного використання, активно включитися у професійну діяльність. 

2IMG6304

     Кожен учасник освітнього процесу повинен пам’ятати, що фініш у справах має бути поштовхом до звершень. Лише за таких умов життя буде яскравим, сповненим радості пізнання, самовизначеності та перемог.

3IMG6322

    Бажаємо Вам нових творчих ідей, гарних здобутків та успішної здачі екзаменаційної сесії!!!