«КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ»

     21 листопада 2019 р. у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся вже традиційний для цієї пори року професійний конкурс «КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ». В конкурсі взяли участь студенти ІІІ курсу товарознавчого відділення спеціальності Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність, спеціалізації «Товарознавство та комерційна діяльність», що відпрацювали програму навчальної практики.

     Метою конкурсу було визначення кращих за професією студентів, обмін досвідом, демонстрація професійних вмінь та навиків, набуття професійного досвіду майбутніх працівників торгівлі.

     Безпосередню участь в підготовці та проведенні конкурсу взяли підприємства-бази практики ТОВ САВ "Дістрибьюшн" магазин "Фокстрот",  ТОВ РУШ "EVA", ПП "Славутич-Поділля", ФОП Шустін В.О.,  які надали спонсорську допомогу у вигляді призів для переможців.

IMG20191121122450

     Адміністрація ХТЕК КНТЕУ висловлює щирі слова подяки керуючим магазинів: Чернявській Ю.І., Семенчук Т.І., Юрчак Т.В., Подзерук Л.О., Бондар О.М., Мірошніченко Р.В., Чувашову А.В., Кудельському С.В., Недзелюк І.М., які були безпосередніми керівниками практики від підприємства і доклали немало зусиль для набуття студентами професійних вмінь та навиків. В журі працювала менеджер з управління персоналом ПП “Славутич-Поділля” Золотарьова О.П.

IMG20191121131510

     ПЕРЕМОЖЦЯМИ  СТАЛИ: Омелянчук І., Дишкант В.(гр. ТКД-137), Мутель Я., Пазник Р.(гр.ТКД-138), Чорнобрива В., Стецюк О. (гр..ТКД-139).

IMG20191121131347

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!