ЕКСКУРСІЯ ДО ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ

     12.11.2019 р. здобувачі вищої освіти  Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування та Фінанси, банківська справа та страхування мали змогу поринути в історію виникнення податків та становлення податкової системи під час екскурсії до податкової інспекції. Екскурсія розпочалась в Центрі обслуговування платників, де майбутні фахівці з обліку і оподаткування  ознайомились з сервісами та принципами обслуговування платників податків, дізнались про процес звітування та переваги «електронної» звітності, отримання представниками бізнесу сертифікатів електронного ключа та принцип використання особистого електронного підпису.

     Начальник ДПІ - Ціхоцький Микола Олександрович, провів для студентів цікаву та змістовну екскурсію, під час якої студенти ознайомились з особливостями роботи, функціями та завданнями кожного структурного підрозділу ДПІ. Наголосив на важливості виховання податкової культури у платників податків та встановлення з ними дійсно партнерських відносин, а також зазначив, що для роботи в контролюючих органах у молоді повинні бути не тільки фахові знання, але й високі морально-етичні якості.

     Під час екскурсії студенти вели активний діалог з працівниками податкової інспекції про роль податків в державі та зміни в податковому законодавстві.

     Студенти висловили вдячність фахівцям Хмельницької  ДПІ за корисну та пізнавальну екскурсію, яка стала для них успішною нагодою розширити свій світогляд щодо ролі податків та податкової служби в формуванні та управлінні фінансами.

1IMG7133