ПРАКТИКА - ЦЕ СЕРЙОЗНО

     Практика є необхідною складовою підготовки фахівців зі спеціальності 181 «Харчові технології». Метою практичної підготовки є оволодіння здобувачами вищої освіти сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професійної діяльності, формування на базі одержаних знань професійних умінь і досвіду прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих умовах, виховання потреби систематично оновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

     Ось і завершилася навчальна практика у групах ТХ-118 та ТХ-119. Варто відмітити, що всі здобувачі вищої освіти успішно здали залікову роботу та продемонстрували надбання досвіду самостійної роботи на робочих місцях у ЗРГ м. Хмельницького.

118

119