«Основи ефективного спілкування»

     24 жовтня в читальній залі коледжу ХТЕК КНТЕУ відбулася зустріч студентів груп ТКД-144 та КДР-15товарознавчого відділення і працівником Центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді Паламарчук Мариною Вікторівною на тему «Основи ефективного спілкування». 

     Паламарчук Марина Вікторівна   ознайомила  учасників заходу із темою заходу, наголосила на її актуальності у професійній діяльності. Студентам було запропоновано виконати просту, але надзвичайно цікаву вправу—виконуючи однакові, здавалося б, дії, кожний отримав свій результат. Ця вправа ще раз показала, якими різними можуть  бути люди і як по-різному ми сприймаємо однакову інформацію.

     Студенти не просто слухали лекцію, а були її активними учасниками, беручи участь у постановочних діалогах та сценках. На власних прикладах вони зрозуміли, які є прийоми у спілкуванні, як вони допомагають уникнути конфліктів.

     Студентам до перегляду та обговорення було запропоновано актуальне та пізнавальне відео щодо прикладу активного слухання, що викликало жваву дискусію серед здобувачів вищої освіти.

Відгуки студентів щодо заходу:

     Мене зацікавило, як була донесена ця інформація до студентів. І головне, що подібні зустрічі є корисними для нас, підлітків. (Дейчук Ростислав, КДР-15).

     Інформація, яку я дізналася сьогодні, справді знадобиться мені у житті. (Маревцева Анастасія, ТКД-144).

     У наш час дуже багато підлітків, спілкуючись, не думають про почуття інших. Саме тому я вважаю, що ця тема є цікава. Я рада, що потрапила на цю лекцію! (П’єнтак Маргарита , КДР-15).

     Зустріч організовано заступником директора з виховної роботи Поморовою Наталією Анатоліївною.

IMG534123c13044d994ed2e2ef7d8f8d786V