«Таланти серед нас»

     17 жовтня в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ вкотре відбувся фестиваль талантів. Слід відмітити, що такий захід проводиться в стінах закладу вже двадцять років поспіль.

     Студенти нового набору змагалися  у наступних номінаціях: «Краща пісня», «Кращий танець», «Кращий вірш», «Кращий гумористичний номер» та «Кращі ведучі».

     Усі студенти нового набору відповідально поставилися до конкурсу: готувалися старанно та плідно, адже кожен хотів отримати омріяну перемогу.

1IMG20191017131404

     Пісні, танці, гуморески – усі номери були чудові, тому роботі журі не позаздриш, адже, здавалося, претендентів на перше місце безліч. Вступники продемонстрували чудове виконання і авторських віршів, і чудових вокальних композицій, і запальних танців!  Здавалося, гості  свята пережили усю гаму почуттів: від нестримних веселощів до щирих сліз. Зала сміялася, співала, плакала та, звичайно, аплодувала.

2IMG20191017134425

     Кращою групою, на думку компетентного журі, стала група  ІДП-4. Саме вони продемонстрували найяскравіші номери.

3IMG20191017160843

     Щиро дякуємо всім учасникам творчого фесту за чудовий настрій. Конкурс «Таланти серед нас» вкотре довів, що студенти ХТЕК КНТЕУ яскраві, непересічні особистості! ХТЕК КНТЕУ має талант!