«Ми боремося за українську землю»

     9 жовтня  з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України  Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека запросила студентів Хмельницького торговельно-економічного коледжу відвідати зустріч з учасниками операції Об’єднаних сил «Ми боремося за українську землю».

     Гостями заходу були Олексій Наконечний – капітан військової частини, учасник бойових дій, Артем Маковський – підполковник, учасник бойових дій, Полюк Роман – учасник бойових дій та студенти груп ОМ-22 та ФК-40.

     Хлопці поділилися своїми спогадами, як потрапили на схід України, що їх спонукало піти воювати добровольцями. Наші герої охоче вступали в діалог із присутніми та розповідали про досвід, який отримали під час служби. Більшість хлопців головним здобутком назвали вміння цінувати життя та справжніх, вірних друзів. Не залежно від того, перебували хлопці у загонах Збройних сил України чи у добровольчих батальйонах, вони відзначили колосальну допомогу волонтерів. Що ж найбільше радувало бійців на фронті? «Моральна підтримка, яку ми відчували через дзвінки родини, друзів та колег, листи від дітей», – усі ствердно відповіли.
Загалом зустріч пройшла в теплій, родинній обстановці.

     Студенти повинні знати і шанувати героїв, . Ми вдячні нашим молодим та мужнім героям за їхню хоробрість. Слава Україні!

7273736511619559239893862168188336714285056n