Відкритий поточний інструктаж

     4 жовтня 2019  проведено поточний інструктаж на тему: «Ознайомлення з умовами та строками зберігання м’яса, м’ясних товарів; риби та рибних товарів в магазині, визначення відповідності встановленому режиму» з елементами тренінгу зі студентами ІІІ курсу групи ТКД-137, база практики приватне підприємство «Славутич -Поділля»

     Головною метою працівників торгівлі крім основної функції продажу товарів та обслуговування покупців, є забезпечення збереженості товарів, які надходять в торговельну мережу.

     Колективи торговельних підприємств мережі «Економ» ПП «Славутич-Поділля» мають великий практичний досвід роботи і, відповідно, поточний  інструктаж сплановано провести на основі цього досвіду, так як саме ці підприємства є базовими для проходження практики студентів.

     Ця тема є важливою для формування у студентів професійних компетенцій   для застосування в майбутній професійній діяльності.

     Проблема над якою працювали – набуття професійних вмінь з дотриманням умов та строків зберігання товарів в торговому залі та визначення відповідності встановленому режиму метою перетворення в професійні навики для застосування в майбутній професійній діяльності;

     Під час проведення інструктажу використовуються  елементи тренінгу, а саме вивчали строки та умови зберігання товарів на основі натуральних зразків м’ясних та рибних товарів, навчалися перевіряти термін придатності товарів, температуру зберігання, оформили акт на списання товару.

DSCN6328

DSCN6338

DSCN6359