Відкритий поточний інструктаж
4 жовтня 2019 проведено поточний інструктаж на тему: «Ознайомлення з умовами та строками зберігання м’яса, м’ясних товарів; риби та рибних товарів в магазині, визначення відповідності встановленому режиму» з елементами тренінгу зі студентами ІІІ курсу групи ТКД-137, база практики приватне підприємство «Славутич -Поділля»
Головною метою працівників торгівлі крім основної функції продажу товарів та обслуговування покупців, є забезпечення збереженості товарів, які надходять в торговельну мережу.
Колективи торговельних підприємств мережі «Економ» ПП «Славутич-Поділля» мають великий практичний досвід роботи і, відповідно, поточний інструктаж сплановано провести на основі цього досвіду, так як саме ці підприємства є базовими для проходження практики студентів.
Ця тема є важливою для формування у студентів професійних компетенцій для застосування в майбутній професійній діяльності.
Проблема над якою працювали – набуття професійних вмінь з дотриманням умов та строків зберігання товарів в торговому залі та визначення відповідності встановленому режиму метою перетворення в професійні навики для застосування в майбутній професійній діяльності;
Під час проведення інструктажу використовуються елементи тренінгу, а саме вивчали строки та умови зберігання товарів на основі натуральних зразків м’ясних та рибних товарів, навчалися перевіряти термін придатності товарів, температуру зберігання, оформили акт на списання товару.