«Основи цивільного права»

     19 квітня Свідерська О.М. - викладач циклової комісії суспільних дисциплін провела відкрите семінарське заняття із використанням інтерактивних методів з дисципліни «Основи правознавства» на тему: «Основи цивільного права» у групі ТХ-118.

     Кожна людина в незалежності від свого віку, віросповідання, нації є суб’єктом цивільно-правових відносин. Ми набуваємо цивільні права від моменту свого народження, а іноді ще до народження. Насамперед це немайнові права: право на життя, на свободу, на медичну допомогу, на ім’я та прізвище, на сім’ю, на повагу до особистого життя, на безпечне довкілля тощо. І майнові права: право на квартиру, будинок, землю, гроші, коштовності, інтелектуальну власність.

     Мета семінарського заняття - формування у студентів системи знань у сфері регулювання цивільних правовідносин та первинних практичних навиків із застосуванням їх у своїй майбутній професійній діяльності.

     Застосування інтерактивних методів допомагає нам розвивати творчі здібності студентів: ініціативність, впевненість, зосередженість на проблемі та фантазію у пошуку істини, що є необхідними умовами для гармонійного розвитку особистості.

     На занятті були присутні викладачі коледжу

574858152828943425969313432802304099614720n