«СВЯТИЙ ХЛІБ»

     11 квітня 2019 р. в коледжі відбулася виховна година на тему «Святий хліб». Студенти групи ТКД-135 під керівництвом куратора групи Трішкіної Н.І. підготували виховний захід, який пов’язаний з хлібом та хлібопродуктами.

     Метою проведення цієї тематичної виховної години було розширювати та узагальнювати знання про хліб, професію хліборобів, ознайомити з різновидами хлібобулочних виробів; учити встановлювати причинно-наслідкові зв’язки; розвивати ретроспективний погляд на сільське господарство; учити поважливе ставлення до хліба, до людей праці. Формувати у студентів уявлення про важливу роль хліба в житті кожної людини; продовжувати вчити студентів давати граматично правильні відповіді на запитання та знайомити їх з народними прикметами та прислів’ями про хліб. Поповнювати активний словник прикметниками. Розвивати інтерес до процесу вирощування хліба; прищеплювати студентам шанобливе ставлення до хліба. Виховувати моральні якості.

     На закінчення свята студенти пригостити всіх хлібом, пиріжками, бубликами, щоб присутні гості ніколи не втратили смаку українського хліба, щоб всі завжди були ситі й здорові, веселі й щасливі, щоб в усі часи, в усі віки на українському столі на білій вишитій скатертині лежала, немов сонце, кругла паляниця.

image001

image002