Засідання гуртка «Фінансист»

     21. 03. 2019 р. в рамках проведення декади циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування відбулось засідання гуртка «Фінансист» на тему «Фінансові вечорниці» під керівництвом викладача Шмерко О.П. Прийняли участь здобувачі вищої освіти ХТЕК КНТЕУ, зокрема група БО – 36

     Присутні викладачі відмітили позитивним те, що у процесі підготовки й проведення засідання у формі гри, кожен учасник мав можливість для самоствердження й саморозвитку, виявлення умінь та навичок критичного осмислення проблем, пошукової роботи, набуття якостей, які стануть у нагоді в подальшому житті.

     Таким чином, результатом засідання наукового гуртка стало поглиблення фінансових  знань студентів щодо планування та використання власних коштів і управління особистими фінансами, використання наявних коштів з метою заощаджень, формування знань про сутність, механізми та інструменти інвестування власних коштів з метою їх примноження.

     Студентський гурток циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування «Фінансист» є осередком наукової діяльності студентів Хмельницького торговельно-економічного коледжу.

IMG5615111