VIII НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Сучасний стан страхового ринку України та перспективи його розвитку

      19.03.2019 р. в рамках проведення декади циклової комісії фінансів, обліку і оподаткування відбулась науково-практична конференція під керівництвом С.І. Гребінської, к.е.н., викладача дисципліни «Страхові послуги» та Н.В. Іващенко фінансового консультанта страхової компанії «BrokerServiceCroup».

     Метою проведення конференції є  вивчення реального стану ринку страхування в Україні;  пошук шляхів розвитку страхування в Україні;  вивчення впливу розвитку страхування на національну економіку;  підвищення рівня страхової культури населення.

     На сьогоднішній день страхування є важливим атрибутом, елементом ринкових відносин так само як товар, гроші, власність, кредит тощо. Світова практика не виробила більш економічного, раціонального і доступного механізму захисту інтересів суспільства, ніж страхування.

     В науково-практичній конференції  взяли участь здобувачі вищої освіти ХТЕК КНТЕУ, зокрема групи БО – 34, БО – 35, ОМ – 19, які висвітлили актуальні питання пов’язанні з ринком страхування в Україні  та за кордоном.

     За результатами студентських доповідей сформовано  збірник матеріалів тез VIII науково-практичної конференції «Сучасний стан страхового ринку України та перспективи його розвитку».

IMG5506222

IMG5535111